Sergio Rossi scoort met de feestdagen

door Vertriest Steffi met geen reacties

Voor de feestdagen mag het voor velen just a little bit over the top zijn. Fashionable people geven in deze tijd van het jaar dan ook vaak iets meer geld uit aan DE schoen voor oudejaarsavond. Hier speelt Sergio Rossi mooi op in met zijn wintercollectie. Naast de laarzen en andere typische winterschoenen krijgen we dan ook een uitgebreid gamma sandaaltjes.

Onderstaande schatjes vonden we dan ook de moeite jullie te tonen. Het antraciet gekleurde sandaaltje met spiraal-hak  heeft een hoogte van 10,5 centimeter (voor de feestdagen gaan we die uitdaging wel aan, toch..?). Zijn gouden variant heeft een spiraalvormige enkelband, de hoogte en de vorm van de hak  blijft dezelfde. Verder zijn ze beiden afgewerkt met satijn en kristallen steentjes.

Het antraciete paar is verkrijgbaar tegen een prijs van 660 euro. Maar voor wie opslag verliefd werd op de gouden sandaaltjes.. Now is the time! Recentelijk ook terug gebracht op 660 euro, komen deze schatjes van een prijs van maar liefst 1.570 euro!!

Wie echt wil schitteren én het nodige budget er voor over heeft bereikt zijn doel met deze toppers uit de Sergio Rossi collectie.

Sergio Rossi 2009

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *