Vingino Kinderschoenen

door Vertriest Steffi met geen reacties

De kinderschoenen van jeansmerken zoals Replay kennen een enorm succes. De sportieve vintage schoentjes zijn erg geliefd bij de kids en dat ontgaat de grote merken niet. Vingino groeide al zeer snel uit tot een zeer sterk merk op de fashion markt en heeft tegenwoordig ook een aparte, uitgebreide schoenlijn.

Vingino Kinderschoenen slipper meisjes

Ook voor zomer 2010 zijn de Vingino schoentjes weer om op te eten. Bij de meisjescollectie zijn we vooral fan van de slippertjes. Ze komen in verschillende girly kleurtjes, zo zijn er combinaties van paars met roos waarin elke kleine meid zich meteen een prinses zal voelen. Er wacht een moeilijke keuze in de winkel want behalve de leuke kleurtjes zit de collectie ook vol bloemenmotiefjes en leuke afwerkingen zoals strikken.

Vingino Kinderschoenen slipper JongensVoor de jongens is het deze zomer sportief en vintage! Ook hier zijn de slippers echte toppers. Met leuke prints en in stoere combo’s zoals rood met wit en blauw. Op reis met een gebruind kleurtje en een zwemshort deze Vingino kinderschoenen eronder? Dat is van jongs af aan kiezen voor een modieus imago!

Niet alleen wij vinden het mooi maar veel belangrijker nog.. Kids love it!

Vingino Kinderkleding

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *