Zalando online schoenen

door Vertriest Steffi met geen reacties

Je kent hem wel, die reclame van Zalando. In de stijl van The Blair Witch Project waarschuwt een man voor Zalando waar zijn vrouw oh zo bezeten van is.

Wie een snelle kijk op Youtube werpt vindt het spotje in alle talen. Tijd om deze online webshop eens onder de loep te nemen

Toen ik er voor het eerst van hoorde ben ik uiteraard al een keertje gaan kijken. Ik kan me herinneren dat mijn eerste gedachte was dat er niet veel soeps tussen zat. Het is moeilijk om een duidelijk overzicht te krijgen van het aanbod. En misschien was dat ook wel omdat ik uber georganiseerde websites als net-a-porter gewoon ben?!

Bon, gelukkig heb ik de website een tweede kans gegeven. Want er zijn toch een aantal opmerkelijke voordelen aan. Zo zijn verzending en retour gratis (en dat met merken als Ash die we voorheen in de Amerikaanse webshops moesten zoeken en veel verzendingskosten eisen). Er is een gamma tussen 50 en 100 euro en je vindt er kleinere merken die online moeilijk te vinden zijn.

De merken? Weinig tot geen high-enders maar wel topmerken als Ugg Australia, Guess, Sam Edelman, Sonia Rykiel en RED Valentino.

De webshop richt zich op schoenen maar verkoopt ook kleding en accessoires én zelfs interieur-accessoires. Je vind er dus alles van een tafellaken tot een goed paar kinderschoenen. Al mogen we wel zeggen dat schoenen tot de corebusiness behoren.

Fashion shoes

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *