D&G Bling-Bling Collectie

door Vertriest Steffi met geen reacties

D&G brengt ons een opvallend diverse collectie. Deze zomer ging dat van lakleder tot het cowboy-verhaal en voor de wintercollectie gaan ze van daim leder tot kant. Fancy zoals het merk is kiezen ze ook elk seizoen weer voor bling-bling!

D&G schoenen rhinestonesOp Felicity Fashion poste ik al over de polkadot-collectie van D&G. Deze winter lijkt het er een erg gestipte bedoeling te zijn! Het plaatje zou dan ook niet compleet zijn zonder schoenen in dit motiefje dat D&G zich toegeëigend. Mix de schoen met wat bling-bling en deze fabulous shoe is het resultaat.

D&G brengt dezelfde schoen ook uit met grotere bollen en zonder rhinestones. De bling-bling variant is echter een subtielere verwijzing naar het thema en komt bovendien erg glamoureus uit de hoek.

D&G gouden pumpGouden muiltjes voor een instant prinsessengevoel! Met deze D&G pumps met gouden pailletten zit de party-mood er meteen in! Een elegante hoge hak maakt de schoen bijzonder sexy en bovendien staan D&G schoenen erom bekend erg comfortabel te zijn. Het prijskaartje? 380 euro.

D&G ballerina rhinstonesHet komt niet vaak voor dat mijn favoriet uit een collectie een flatje is maar onder het motto ‘uitzonderingen bevestigen de regel’ moet ik toegeven dat deze ballerina er torenhoog bovenuit steekt! Diamanten – aka rhinestones – in alle vormen en formaten en in verschillende blauw- en wittinten.  Cause diamonds are a girl’s best friend..

Het kan aan mij liggen, maar de plaatsing van de diamanten doet de schoen wat op een beestje lijken – alleszins vanuit deze hoek. Ik moest dan ook meteen terug denken aan de Marc Jacobs ballerina waar ik het vorige week over had!

Wie even verliefd is als mij kan nu een koopje doen. De originele prijs voor deze D&G ballerina is 690 euro, op Endless is hij nu echter te koop aan 380  euro.

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *