Janet & Janet Schoenen

door Vertriest Steffi met 1 reactie

Nu Janet & Janet veel geld geïnvesteerd heeft in zijn campagne en dus geprofileerd wordt in steeds meer magazines, werd ik echt wel eens benieuwd naar hun collectie. Toen bleek zomercollectie 2010 bijzonder verrassend te zijn. Een uitgebreide, heel vrolijke collectie met veel verschillende schoenen en toch een eigen stijl.

Janet & Janet BallerinaDeze Janet & Janet ballerina straalt gewoon kwaliteit uit. Je kan op de foto al zien dat het leder uitermate soepel is. Een stijlvolle groene kleur wordt gecombineerd met een speelse strik en leuke gouden studs. Een schoen voor jong en oud – iets wat over de ganse collectie gezegd kan worden.

Sandaal Janet & JanetDeze sandaal was op slag mijn favorietje! De combinatie van allerlei verschillende parels doen je verlangen naar de zomer. Ik moet spontaan denken aan mijn jeugdjaren en voel me weer helemaal meisje. De schoen straalt een soort zorgeloosheid uit die we maar al te graag met de zomer associëren.

Janet & Janet LaarsDeze laars van Janet en Janet heeft wel wat Gucci-allures. Wie de Gucci collectie 2010 al bekeken heeft zal me vast gelijk geven.

Deze laars is minder braaf dan bovenstaande ballerina of sandaal maar wel enorm trendy. Bovendien kan je hem op allerhande manieren combineren. Wie nu nog moeite heeft met het speciale karakter van deze laars wacht maar beter af tot de zomer dan worden we overspoelt en gebrainwasht door dit soort laarzen.

  Reacties

 • Shoecraze


  Vrij veel designers maken tegenwoordig gebruik van de stijl die Gucci gebruikt. Ik kom veel schoenen met die brede banden tegen die over de wreef van de voet samenkomen. Het model opzich vind ik leuk maar hopelijk wordt de persoonlijke stijl van het merk Janet en Janet behouden. Vorig jaar werd het ‘studded’ model van Gucci ook vrij veel gebruikt!
  Leuke site!
  Liefs,
  Shoecraze

  Laat een reactie achter

  Jouw email wordt nooit gedeeld.
  Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *