Gucci schoenen: drie maal controverse

door Vertriest Steffi met 1 reactie

We weten allemaal dat Gucci telkens opnieuw erg vernieuwende schoenen brengt, maar wanneer iemand het over de collectie van Gucci heeft zijn nog steeds de alom bekende Gucci-print schoenen de eerste die ons te binnen schieten. Elk seizoen zien we dan ook vele modelletjes met de print – het trademark van Gucci – en dat is maar terecht ook; het zijn nog steeds hun best verkochte modellen.

Wij waren toch meer nieuwsgierig naar de vernieuwende, ietwat controversiële modellen. We namen een kijkje in de collectie en zagen meteen enkele schoenen die uit het oog sprongen.

Gucci Schoen 2010 SleehakSleehak of geen sleehak..? Moeilijk te zeggen bij deze Gucci schoen. De schoen creeërt dan ook automatisch een zekere ambivalentie. Antwoorden op de vraag mooi of lelijk blijft erg moeilijk. Modieus en extravagant.. daar kunnen we wél ja op knikken. Het grijs taupe leder in combinatie met het hout van de hak en de plateau doet alvast erg zomers aan. Bovendien is de schoen voorzien van een handige ritssluiting achteraan.

Prijs: 780 euro

Gucci Laars 2010 ZwartZomer 2010 kunnen de laarzen blijkbaar niet kunstzinnig genoeg zijn. Niet zo lang geleden uitten we al onze verbazing over de laars van Patrizia pepe die een open teen had. Maar Gucci gaat nog een stapje verder. Gebaseerd op de gladiator schoen – dé schoen van 2010 – pakt Gucci uit met deze laars. Bloot verkoopt dus waarom niet wat meer bloot aan een laars?! Dit gecombineerd met een killer heel en plateau aan de tenen om de hak nog langer te doen worden, maken deze laars niet voor doetjes. Juist combineren is bovendien een must!

Prijs: 1150 euro

Gucci Schoen 2010 Metalen versieringDeze bijna 11 centimeter hoge hak is afgewerkt met allerlei details. De metalen plaatjes, buisjes en ringetjes zijn bijna juwelen aan je voet. Ook deze schoen wordt gemakkelijkheidshalve voorzien van een rits achteraan. Dat bespaart je alvast tijd bij het aandoen van dit paar. Niet enkel in zwart maar ook in grijs verkrijgbaar. De Gucci schoenenlijn volgt duidelijk dezelfde trends als hun kledij; grijs domineerd en wordt gecombineerd met vooral  zwart en wit.

Prijs: 990 euro

  • Trackbacks

  • Trackback from Janet & Janet Schoenen | Meer Dan Schoenen
    woensdag, 21 april, 2010

    […] laars van Janet en Janet heeft wel wat Gucci-allures. Wie de Gucci collectie 2010 al bekeken heeft zal me vast gelijk […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *