Patrizia Pepe zomerlaars met open teen

door Vertriest Steffi met 2 reacties

De lichte pastel kleuren -die centraal staan in de lente-zomer collectie 2010 van Patrizia Pepe- komen ook naar voor in de schoenen van Patrizia.

Dit opvallend modelletje sprong ook ons meteen in het oog. Deze zomerlaars is gemaakt uit leder en is verkrijgbaar in twee kleuren; zwart en wit. Maar dé troef Patrizia Pepe Open Toe Boots Whitevan deze schoen is zijn open teen. Slim bekeken van Patrizia Pepe; want niemand houdt van te warme voeten in de zomer, toch..? En ach, natte voeten als het regent en zwetende kuiten dat nemen we er wel bij. At least you will suffer in fashion!

Verder is de laars erg elegant en beschikt hij over een hak van 10 centimeter. De hak is overtrokken in leder, in dezelfde kleur als de rest van de laars. Hij sluit nauw aan de kuiten en daarom minder geschikt voor zwaardere benen. Voor een prijs van 464 euro is dit paar Patrizia Pepe zomerlaarzen van jou.

 • Trackbacks

 • Trackback from Gucci schoenen: drie maal controverse | Meer Dan Schoenen
  vrijdag, 12 februari, 2010

  […] blijkbaar niet kunstzinnig genoeg zijn. Niet zo lang geleden uitten we al onze verbazing over de laars van Patrizia pepe die een open teen had. Maar Gucci gaat nog een stapje verder. Gebaseerd op de gladiator schoen […]

 • Trackback from Patrizia Pepe: Mijn Favorite Looks | Felicity Fashion
  dinsdag, 19 oktober, 2010

  […] kan je de panty achterwegen laten en booties met open teen aantrekken – deze zomer waren de open-teen-laarzen van Patrizia Pepe een mega […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *