New Look schoenen: Wedges time

door Vertriest Steffi met 1 reactie

Wedges zijn alweer een voltreffer deze zomer. Of het nu een jutte of een houten hak is, bekleed met leder of niet en ook al is het zomer.. we sleeën er op los! New Look – budget vriendelijke schoenenspecialist bij uitstek – zorgt dan ook voor een aanbod om U tegen te zeggen. Voor iedereen een wedge!

New Look Vintage schoenenLaat me beginnen met één van mijn favorietjes. Deze ‘Vintage Flower Wedge’ straalt niet alleen zomer uit, hij heeft ook een hoog fashion gehalte en lijkt geinspireerd door de flower-look van onder andere D&G – gelukkig stukken goedkoper. Bovendien is deze New Look wedge perfect te combineren met de nude-kleuren die deze zomer weer opduiken. De robuuste wedge zal een extra twist aan je look geven! Verkrijgbaar voor 30 euro.

New Look Luipaard schoenenAnimal-style was deze winter helemaal hot. We zagen het altijd en overal opduiken. Hoewel de trend afzwakt deze zomer zien we in het kielzog nog enkele restanten. Wie dus niet genoeg kon krijgen van de beestige boel kan bij New Look nog steeds terecht voor beestjes aan de voeten, bovendien in wedge-vorm gegoten!

Wederom een meer dan schappelijke prijs van 30 euro.

New Look 2011Dat een wedge niet per se robuust en heel-veel-schoen hoeft te zijn, bewijst New Look met deze elegante pump met sleehak. Ook deze is een voltreffer binnen de nude en beige kleuren. De schoen heeft een onmiskenbare elegantie en zonder hem geprobeerd te hebben moet ik zeggen dat hij er alvast erg comfortabel uitziet. De kurken hak geeft een naturelle uitstraling en zijn vorm draagt bij tot de verfijnde look. Vanaf 20 euro verkrijgbaar!

  • Trackbacks

  • Trackback from Diesel schoenen collectie 2011 | Meer Dan Schoenen
    dinsdag, 24 mei, 2011

    […] wedges, je kan er niet naast kijken deze zomer! Een dikke week geleden schreef ik al over de wedges van New Look. Die produceerde zoveel verschillende wedges dat er niet meer aan te twijfelen valt: de wedges zijn […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *