Ralp Lauren Schoenen: Stijlvol zoals altijd

door Vertriest Steffi met geen reacties

Van Ralph Lauren hebben we hoge verwachtingen. Het merk staat bekend voor zijn stijlvolle kledij en accessoires en natuurlijk is dat bij hun schoenen niet anders. In de collectie voor zomer 2010 zien we dan ook weer schoenen met klasse. We zetten hieronder de drie favorieten op een rij.

We zien eerste en vooral een zomerlaars die aansluit bij Ralph Laurens icoon, het paardje. Deze zomer is de rijbroek en rijlaars weer helemaal in – om de zoveel tijd duikt die trend weer op. Ralph Lauren koos voor deze zomerlaars voor een canvas van wit en bruin. Het materiaal van de laars is kalfsleder en dus kwalitatief hoogstaand. Daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. De laars kost je zo’n 850 euro.

Ook comfortabele espadrilles met sleehak zitten in de Ralph Lauren Schoenencollectie. De hak is overtrokken in geweven raffia. Dat tezamen met de gestreepte canvas zorgt voor een marine look, die we maar al te graag met de zomer associëren. De espadrilles hebben een prijs van 60 euro.

Wie van een pittig hieltje houdt hoeft ook niet te klagen. Prachtige kalfslederen sandalen met een wel zeer elegant design waren mijn favoriet! Ongeveer hetzelfde model zagen we al in de zomercollectie van Guess maar deze Ralph Laurens doen er toch nog een schepje bovenop. Ideale keuze van hak, elegant model en een kwalitatief leder dat ook nog eens dé bruintint heeft die we deze zomer willen. Ook hier hangt een prijskaartje aan. Het kost je bijna 500 euro om deze Ralphies in je bezit te hebben..

Deze schoenen kunnen allen besteld worden via de site van Ralph Lauren.

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *